Als gevolg van het Covid-19 virus is het enige maanden niet mogelijk geweest om in Curaçao van een vakantie te genieten maar gelukkig gaat het luchtruim en de grenzen van het eiland vanaf 1 juli 2020 weer open voor toeristen uit diverse landen waaronder Nederland, Duitsland en Belgie.

Wij realiseren ons dat het boeken van een vakantie op dit moment onzekerheden met zich meebrengt vooral omdat er geen reisverzekeringen zijn die de schade, veroorzaakt door het Covid-19 virus dekt. Reden voor Villa Jan Thiel om extra soepel met nieuwe boekingen om te gaan. 
Bovendien zijn wij deelnemer van het SGR garantiefonds waardoor u absoluut veilig bij ons kunt boeken.

Indien u bij ons een verblijf heeft geboekt en de reis kan onverhoopt niet doorgaan dan storten wij u de betaalde huursom terug minus 10% van de netto huursom. Deze regeling gaat in indien:
  • op het moment van vertrek er geen vluchten gaan naar Curaçao
  • op het moment van vertrek de toerist niet welkom is in Curaçao
  • er bij aankomst op het eiland een quarantaine verplichting is van 2 weken.
Deze garantie geven wij uitsluitend af voor nieuwe boekingen, geplaatst na 1 juni 2020. Boekingen geplaatst voor deze datum komen niet voor deze garantie in aanmerking. Neemt u in dat geval even contact met ons op. Deze garantie zullen wij geven zolang er onduidelijkheid is over de bereikbaarheid van het eiland.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons dagelijks tussen 10 en 22 uur bereiken per mail, app of telefoon.
Team Villa Jan Thiel