Luze VakantievillaLuze VakantievillaLuze VakantievillaLuze Vakantievilla

Garantieregeling Huurgelden

Logo Garantieregeling Huurgelden

Als u boekt voor een van onze accommodaties hebben wij een unieke garantie voor u, die geen enkele andere particuliere verhuurder u kan aanbieden.

Door de Garantieregeling Huurgelden, loopt u niet meer het risico dat de door u geboekte accommodatie er niet blijkt te zijn, aan anderen is verhuurd of niet voor verhuur beschikbaar is. U weet zeker dat u krijgt wat u heeft geboekt en dat u uw hard verdiende vakantiegeld kunt besteden aan een heerlijke vakantie. U bent uw geld dus nooit kwijt!

Via de Garantieregeling Huurgelden stelt u het huurbedrag van de door u geboekte accommodatie (incl. alle bijkomende kosten) volkomen veilig. Al uw betalingen worden gestort op een geblokkeerde rekening bij het grootste en meest gerenommeerde notariskantoor van CuraƧao (Burgers en Fung-A-Loi Notarissen).

Pas bij uw aankomst bij de door u geboekte accommodatie, gaat u (schriftelijk) akkoord met het vrijgeven van het door betaalde huurbedrag. Pas dan boekt de notaris het bedrag naar de betreffende accommodatie-eigenaar door. Deze regeling geldt zowel voor uw aan- als slotbetaling.

De kosten die aan deze extra zekerheid verbonden zijn, worden verdeeld over de verhuurder (eigenaar) en de huurder. Uw eigen bijdrage voor deze extra zekerheid is slechts € 75,00 per boeking, ongeacht het boekingsbedrag.

Verder is van belang:

  • de aan deze regeling deelnemende accommodaties herkent u aan dit logo; treft u het logo niet aan, vraagt u er dan toch even naar;
  • indien u deelneemt, ontvangt u daarvan een apart deelnamebewijs;
  • uw deelname is facultatief; u mag natuurlijk ook direct aan de verhurende eigenaar betalen. Dan betaalt u natuurlijk geen verdere kosten;
  • de regeling staat open voor nieuwe boekingen.

Zoek vakantiewoning

 

Uitgebreid zoeken