Luze VakantievillaLuze VakantievillaLuze VakantievillaLuze Vakantievilla

Garantieregeling Huurgelden

Logo Garantieregeling Huurgelden

Als u boekt voor een van onze accommodaties hebben wij een unieke garantie voor u, die geen enkele andere particuliere verhuurder u kan aanbieden.

Door de Garantieregeling Huurgelden, loopt u niet meer het risico dat de door u geboekte villa er niet blijkt te zijn, aan anderen is verhuurd of niet voor verhuur beschikbaar is. U weet zeker dat u krijgt wat u heeft geboekt en dat u uw hard verdiende vakantiegeld kunt besteden aan een heerlijke vakantie. U bent uw geld dus nooit kwijt!

Via de Garantieregeling Huurgelden stelt u het huurbedrag van de door u geboekte villa en huurauto (incl. alle bijkomende kosten) volkomen veilig. Al uw betalingen worden gestort op een geblokkeerde rekening bij het grootste en meest gerenommeerde notariskantoor van CuraƧao (Burgers en Fung-A-Loi Notarissen).

Pas bij uw aankomst bij de door u geboekte villa en/of huurauto, gaat u (schriftelijk) akkoord met het vrijgeven van het door betaalde huurbedrag. Pas dan boekt de notaris het bedrag naar de betreffende villa-eigenaar door. Deze regeling geldt zowel voor uw aan- als slotbetaling.

De kosten die aan deze extra zekerheid verbonden zijn, worden verdeeld over de verhuurder en de huurder. Uw eigen bijdrage voor deze extra zekerheid is slechts € 75,00 per boeking, ongeacht het boekingsbedrag.

Verder is van belang:

  • de aan deze regeling deelnemende accommodaties herkent u aan dit logo; treft u het logo niet aan, vraagt u er dan toch even naar;
  • indien u deelneemt, ontvangt u daarvan een apart deelnamebewijs;
  • uw deelname is facultatief; u mag natuurlijk ook direct aan de verhurende eigenaar betalen. Dan betaalt u natuurlijk geen verdere kosten;
  • de regeling staat open voor alle nieuwe boekingen vanaf 1 september 2009.

Zoek vakantiewoning

 

Uitgebreid zoeken