Luze VakantievillaLuze VakantievillaLuze VakantievillaLuze Vakantievilla

Uw accommodatie op deze website?

Heeft u zelf een villa of appartement (of bent u van plan iets te gaan kopen) en wilt u succesvol verhuren?

Dan bieden wij u graag een plaats op onze website aan. VillaCuracao.com is al sinds 2004 een van de meest succesvolle verhuurders op Curaçao, staat zeer hoog vermeld op zoekmachines en doet dit bovendien op basis van ‘no cure, no pay’. De tarieven die wij voor onze dienstverlening hanteren zijn bovendien lager dan die van de meeste andere websites die een vergelijkbaar aanbod hebben.

In Nederland werkt VillaCuracao.com samen met WorldWide TravelGuide B.V., die de grootste Curaçao-portal beheert (www.vakantie-curacao.nl), waar uw accommodatie gratis op doorgeplaatst wordt.

Volledige afwikkeling

Samenwerken met VillaCuracao.com betekent dat wij het volledige reserveringsproces voor u afwikkelen: wij beantwoorden aanvragen altijd binnen 24 uur (en meestal sneller), geven opties af, leggen de reservering vast in een professionele bevestiging en verwerken eventuele annuleringen (incl. het aanmaken van een annuleringsfactuur).

Garantieregeling Huurgelden

Als enige aanbieder op Curaçao bieden wij uw huurders de mogelijkheid gebruik te maken van de Garantieregeling Huurgelden. U bent niet verplicht hieraan deel te nemen, handig en verstandig is het wel! Klik hier voor meer informatie. Graag leggen wij u bij belangstelling uit wat de gevolgen voor u, als verhuurder, zijn als u dit aanbiedt aan uw gasten.

Provisie

De provisie bedraagt 12,5% (waar 15-20% gangbaar is) en gedurende het eerste jaar zelfs maar 10%.
De provisie wordt direct afgerekend met de aanbetaling van huurders.
Bij de eerste aanmelding brengen wij een eenmalig klein bedrag aan administratiekosten (EUR 99,00) in rekening voor het verwerken van uw gegevens en het online zetten van uw pagina.

De voordelen op een rijtje:

  • Gehele pagina voor uw eigen accommodatie
  • Zoveel foto's plaatsbaar als u wilt (wij adviseren: minimaal 25, maximaal 50 foto's)
  • Beschikbaarheid online zichtbaar
  • Hoge plaatsing op zoekmachines, zoals Google
  • Samenwerking met de grootste Curaçao-vakantieportal van Nederland met gratis doorplaatsing
  • Volledige afwikkeling van opties, reserveringen en annuleringen
  • U kunt gebruik maken van onze unieke Garantieregeling Huurgelden

Meer informatie of uw accommodatie direct aanmelden?

Vul dan de onderstaande gegevens in en druk op 'Verstuur'.Indien 'Nee': heeft u interesse in een gesprek met een lokale beheerder?